Termeni si conditii

Drepturi de autor și utilizarea materialelor conţinute în site-ul uptown-residence.com

Site-ul uptown-residence.com şi materialele conţinute în acest site sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Aici sunt incluse: denumirile comerciale, drepturile de autor şi marcile comerciale, inclusiv numele, ”UpTown Residence” şi logo-ul UpTown Residence. Ele sunt mărci comerciale ale INTER INVEST GRUP SRL. Materialele protejate de drepturi de proprietate intelectuală includ: designul site-ului, grafica, fotografiile, imaginile, articolele, povestirile şi alte materiale disponibile pe site-ul INTER INVEST GRUP SRL (denumite în continuare „Materialele Site-ului”). Materialele Site-ului pot fi reproduse, distribuite, publicate sau prezentate public pe baza unui acord prealabil scris din partea INTER INVEST GRUP SRL.

Link-uri catre alte site-uri 

Pe site-ul uptown-residence.com există link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. INTER INVEST GRUP SRL nu răspunde în niciun fel pentru informaţiile sau materialele puse la dispoziţie pe site-urile terţelor părţi. Vă recomandăm să citiţi termenii de utilizare şi declaraţiile de confidenţialitate ale tuturor site-urilor terţe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informaţii pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Link-uri de la alte site-uri către site-ul INTER INVEST GRUP SRL

Inserarea de link-uri de la site-ul web al terţilor la uptown-residence.com necesită acordul prealabil scris al INTER INVEST GRUP SRL. Dacă doriţi să aveţi link de pe alte site-uri către site-ul uptown-residence.com, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon sau e-mail .

Limitarea răspunderii

Conform  legislaţiei în vigoare, INTER INVEST GRUP SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legatură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul uptown-residence.com sau conţinutul său.

INTER INVEST GRUP SRL va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că informaţiile şi materialele oferite pe acest website sunt corecte. Cu toate acestea, INTER INVEST GRUP SRL nu poate garanta acurateţea tuturor informaţiilor şi materialelor şi nu îşi asumă nicio responsabilitate sau răspundere pentru acurateţea, integritatea sau autenticitatea informaţiilor şi materialelor conţinute pe acest site. Noi nu garantăm că funcţionarea acestui Site va fi neîntreruptă sau fără erori, sau că acest website este liber de viruşi sau alte componente care pot fi dăunătoare pentru echipament sau software. INTER INVEST GRUP SRL nu garantează că webite-ul va fi compatibil cu echipamentele şi software-ul folosit de dumneavoastră şi nu garantează că va fi disponibil tot timpul sau în orice moment specific.

Informaţiile furnizate de UpTown Residence pe site-ul uptown-residence.com şi prin alte canale de social media sunt de uz și interes strict personal.

Restricţionarea sau blocarea accesului pe website-ul INTER INVEST GRUP SRL datorită încalcării Termenilor de utilizare a site-ului

În caz de încălcare a acestor Termeni de Utilizare a Site-ului, în special în cazul utilizării website-ului INTER INVEST GRUP SRL sau a elementelor individuale ale website -ului INTER INVEST GRUP SRL în alte scopuri decât cele prevăzute, accesul la website-ul INTER INVEST GRUP SRL poate fi restricţionat sau blocat.

INTER INVEST GRUP SRL îşi rezervă, în general, dreptul de a modifica parţial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul uptown-residence.com sau conţinutul său în orice moment şi pentru orice motiv.